logo

Koffieconcert

Categorie
Concert
Gepasseerd
zondag 15 juli 2018
Locatie
De Rietschoot, Saskerstraat 22 te Koedijk

muzikale-koppen-van-koffie-47459563Ter afsluiting van het seizoen brengen voor u de beide orkesten van Aurora, onder leiding van dirigent Simon Boerke, een zeer gevarieerd muzikaal programma op het jaarlijkse koffieconcert.
Extra: bij de koffie (uiteraard!) in de pauze kan het publiek genieten van de zelfgebakken taarten en cakes door de leden (we zijn trots op ons multi-getalenteerd ledenbestand).
We vinden het heel leuk dat we ook stukken spelen van hedendaagse stadsgenoten, namelijk: "Umbrella Man" van de Alkmaarse componist Erik Peetam en "Zing van de man van de duizend listen" van zanger/zangpedagoog Jan van Zelm. Daarnaast hoort u o.a. "Despacito" , een nummer uit 2017 van de Puerto Ricaanse zanger Luis Fonsi met de eveneens Puerto Ricaanse rapper Daddy Yankee. Naast het lyrische "Concerto d'Amore" van Jacob de Haan, kunt u ook luisteren naar "Mother Earth" "van Within Temptation, een Nederlandse symfonische-metalband en een van de succesvolste bands in het genre. Ook volgt er een blok Afrikaanse swing met o.a. "African Symfonie" en "Bongodancing".
Kom genieten van dit luisterspektakel!

Concertgegevens koffieconcert:
Zondag 15 juli 2018
Locatie: De Rietschoot, Saskerstraat 22 te Koedijk
Aanvang: 10.30 uur Entree: gratis

Foto (Vincent Bouwer): 16 juni 2018 KUUB-festival.
IMG 0984 640x480

 

 

 

 
 

Powered by iCagenda