Artiance, Centrum voor de Kunsten (Muziek, Theater, Beeldende Kunst, Dans, Cultuurstroom) in Alkmaar
www.artiance.nl
Artiance biedt jou allerlei mogelijkheden om muziek te maken. Of je nu jong of oud bent.

Gondelvaart Koedijk
www.gondelvaartkoedijk.nl
De grootste gondelvaart van Nederland! Een waar spektakel op het water waar kale dekschuiten worden omgetoverd tot spectaculaire bouwkundige en sprookjesachtige voorstellingen. Traditioneel opent Aurora de vaart als Ouverture.

Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO)

www.knmo.nl

De Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO), de belangenorganisatie voor instrumentale amateurmuziek c.a. in Nederland.

Muziekatelier Alkmaar
www.muziekatelieralkmaar.nl

Een aantal leden van Aurora/BOA volgt dwarsfluitles bij het muziekatelier.

Alkmaar Prachtstad

www.alkmaarprachtstad.nl
Alkmaar Prachtstad is een veelzijdige site over bijne alle wetenswaardigehden van ALkmaar e.o. Je vindt hier de meest complete UitAgenda maar ook kun jij Alkmaar ontdekken en kijken wat er te doen is en hoe jij je bezoek aan Alkmaar kunt invullen.

Platform Alkmaar Actief
www.alkmaaractief.nl
Dit is een online platform vanuit de Gemeente Alkmaar waar alle verenigingen, voor alle leeftijden, aanbod kunnen plaatsen op het gebied van sport en cultuur.

Alkmaar Actief zorgt ervoor dat o.a. de basisschoolleerlingen kennismaken met het complete sport -en cultuur aanbod bij hen in de buurt om zo te worden gestimuleerd om zich naast school te blijven ontwikkelen, te ontspannen en wie weet hun talent te ontdekken!

De Rietschoot, bewonersonderneming Koedijk

www.rietschoot.nl
Dit ontmoetingscentrum is een plek in de wijk waar je elkaar kunt ontmoeten, informatie kunt ophalen en/of voorlichting kunt krijgen. Als spil in de wijk Koedijk en omgeving vervult De Rietschoot vele functies: Aurora repeteert hier al sinds september 1980.

Rabo ClubSupport
www.rabo-clubsupport.nl

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.

Sponsorkliks
www.sponsorkliks.com
Via sponsorkliks steunt u ons bij uw aankopen zonder dat u daar meer geld voor betaald. 'U blij en wij als vereniging blij'.

Stichting 't Zuydoutaerlandt
http://zuydoutaerlandt.wordpress.com

Doelstelling van de Stichting ‘t Zuydoutaerlandt:
Het bevorderen van de leefbaarheid in Koedijk door het ondersteunen van activiteiten, gericht op recreatie en ontmoeting.
Het bevorderen van een kritische en creatieve deelname van wijkbewoners aan de samenleving door het organiseren van activiteiten op het gebied van vorming en bewustwording.