logo

Gondelvaart Koedijk
www.gondelvaartkoedijk.nl
De grootste gondelvaart van Nederland! Een waar spektakel op het water waar kale dekschuiten worden omgetoverd tot spectaculaire bouwkundige en sprookjesachtige voorstellingen. Traditioneel opent Aurora de vaart als Ouverture.

Artiance, Centrum voor de Kunsten (Muziek, Theater, Beeldende Kunst, Dans, Cultuurstroom)
www.artiance.nl
Leden van Aurora krijgen een Hafabra-leskorting bij muziekschool Artiance. Jaarlijks spelen Alkmaarse orkesten op de SAM-dag op het Vestplein om zich te presenteren.

De Rietschoot, bewonersonderneming Koedijk
www.rietschoot.nl
Aurora repeteert al sinds september 1980 op de vrijdagavond in dit gezellige wijkcentrum en geeft traditiegetrouw hier haar jaarlijkse donateursconcert (omdat het zo heerlijk speelt in de geweldige akoestiek van de sportzaal!).

Stichting 't Zuydoutaerlandt
http://zuydoutaerlandt.wordpress.com
De Stichting subsidieert o.a. de muziekvereniging Aurora. Doelstelling van de Stichting ‘t Zuydoutaerlandt:
Het bevorderen van de leefbaarheid in Koedijk door het ondersteunen van activiteiten, gericht op recreatie en ontmoeting.
Het bevorderen van een kritische en creatieve deelname van wijkbewoners aan de samenleving door het organiseren van activiteiten op het gebied van vorming en bewustwording. 
Het met betrekking tot het bovenstaande behartigen, ontplooien, uitbouwen en uitvoeren.

Slagwerkgroep Da Capo Alkmaar
www.slagwerkgroep-dacapo.nl
Slagwerkgroep Da Capo Alkmaar is opgericht in januari 2013. De groep slagwerkers is ontstaan uit een groep enthousiaste muziekvrienden. Voorheen heeft Da Capo veel optredens gedaan onder de naam Drumband Da Capo, maar staat nu volledig op eigen benen als zelfstandige vereniging. Aurora en Da Capo werken elk jaar samen bij het feestelijk binnen halen van Sinterklaas in Koedijk.

Muziekatelier Alkmaar
www.muziekatelieralkmaar.nl
Een aantal leden van Aurora/BOA volgt dwarsfluitles bij het muziekatelier.

Instrumentenreparaties Marjan Mol
www.marjanmol.nl
Sinds 3 juni 2009 is Marjan Mol Blaasinstrumenten gevestigd op Zaanweg 4 in Wormerveer. Veel musici kennen haar van de jaren dat zij werkte met Martin Schaap van Jac. Schaap Muziekinstrumenten bv. aan de Javastraat in Wormerveer. Na 46 jaar heeft Martin Schaap in 2009 zijn bedrijf beëindigd, en alle bedrijfsactiviteiten werden door Marjan Mol voortgezet onder de naam: Marjan Mol Blaasinstrumenten.