Gondelvaart Koedijk
www.gondelvaartkoedijk.nl
De grootste gondelvaart van Nederland! Een waar spektakel op het water waar kale dekschuiten worden omgetoverd tot spectaculaire bouwkundige en sprookjesachtige voorstellingen. Traditioneel opent Aurora de vaart als Ouverture.

Artiance, Centrum voor de Kunsten (Muziek, Theater, Beeldende Kunst, Dans, Cultuurstroom) in Alkmaar
www.artiance.nl

De Rietschoot, bewonersonderneming Koedijk
www.rietschoot.nl
Aurora repeteert al sinds september 1980 op de vrijdagavond in dit gezellige wijkcentrum en geeft traditiegetrouw hier haar jaarlijkse donateurs- en koffieconcerten (omdat het zo heerlijk speelt in de geweldige akoestiek van de sportzaal!).

Stichting 't Zuydoutaerlandt
http://zuydoutaerlandt.wordpress.com
De Stichting subsidieert o.a. de muziekvereniging Aurora. Doelstelling van de Stichting ‘t Zuydoutaerlandt:
Het bevorderen van de leefbaarheid in Koedijk door het ondersteunen van activiteiten, gericht op recreatie en ontmoeting.
Het bevorderen van een kritische en creatieve deelname van wijkbewoners aan de samenleving door het organiseren van activiteiten op het gebied van vorming en bewustwording. 

Muziekatelier Alkmaar
www.muziekatelieralkmaar.nl
Een aantal leden van Aurora/BOA volgt dwarsfluitles bij het muziekatelier.

Instrumentenreparaties Marjan Mol
www.marjanmol.nl
Sinds 3 juni 2009 is Marjan Mol Blaasinstrumenten gevestigd op Zaanweg 4 in Wormerveer. Veel musici kennen haar van de jaren dat zij werkte met Martin Schaap van Jac. Schaap Muziekinstrumenten bv. aan de Javastraat in Wormerveer. Na 46 jaar heeft Martin Schaap in 2009 zijn bedrijf beëindigd, en alle bedrijfsactiviteiten werden door Marjan Mol voortgezet onder de naam: Marjan Mol Blaasinstrumenten.

Fagot(reparatie):
www.amsterdambassooncenter.com
Max Vera Vera dé speciaist op fagotgebied: aanschaf fagot, reparatie, advies, fagotrieten, enz.
Gevestigd in Wormerveer (Javastraat 43A).