Artiance, Centrum voor de Kunsten (Muziek, Theater, Beeldende Kunst, Dans, Cultuurstroom) in Alkmaar
www.artiance.nl
Artiance biedt jou allerlei mogelijkheden om muziek te maken. Of je nu jong of oud bent.

Gondelvaart Koedijk
www.gondelvaartkoedijk.nl
De grootste gondelvaart van Nederland! Een waar spektakel op het water waar kale dekschuiten worden omgetoverd tot spectaculaire bouwkundige en sprookjesachtige voorstellingen. Traditioneel opent Aurora de vaart als Ouverture.

Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO)

www.knmo.nl

De Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO), de belangenorganisatie voor instrumentale amateurmuziek c.a. in Nederland.

Muziekatelier Alkmaar
www.muziekatelieralkmaar.nl

Een aantal leden van Aurora/BOA volgt dwarsfluitles bij het muziekatelier.

De Rietschoot, bewonersonderneming Koedijk

www.rietschoot.nl

Dit ontmoetingscentrum is een plek in de wijk waar je elkaar kunt ontmoeten, informatie kunt ophalen en/of voorlichting kunt krijgen. Als spil in de wijk Koedijk en omgeving vervult De Rietschoot vele functies: Aurora repeteert hier al sinds september 1980.

Rabo ClubSupport
www.rabo-clubsupport.nl

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.

Sponsorkliks
www.sponsorkliks.com
Via sponsorkliks steunt u ons bij uw aankopen zonder dat u daar meer geld voor betaald. 'U blij en wij als vereniging blij'.

Stichting 't Zuydoutaerlandt
http://zuydoutaerlandt.wordpress.com

Doelstelling van de Stichting ‘t Zuydoutaerlandt:
Het bevorderen van de leefbaarheid in Koedijk door het ondersteunen van activiteiten, gericht op recreatie en ontmoeting.
Het bevorderen van een kritische en creatieve deelname van wijkbewoners aan de samenleving door het organiseren van activiteiten op het gebied van vorming en bewustwording.