Beste SponsorKlikker, 

De kans is groot dat ook jij voor Kerstmis nog iets online gaat kopen.
 Kerstcadeaus uiteraard, maar ook je boodschappen, een nieuwe
zorgverzekering of een nieuwe outfit.
 

Vergeet niet te SponsorKlikken zodat Muziekvereniging Aurora commissie ontvangt.

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan Muziekvereniging Aurora, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd.nl en Muziekvereniging Aurora ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen andere grote webwinkels zoals bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Maar via SponsorKliks vindt je alle deelnemende webwinkels.
Een percentage van het aankoopbedrag gaat vervolgens naar Muziekvereniging Aurora.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Muziekvereniging Aurora ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Muziekvereniging Aurora. Voor jou een kleine moeite, voor Muziekvereniging Aurora zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van Muziekvereniging Aurora. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert Muziekvereniging Aurora hier direct van!

 

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag er GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Muziekvereniging Aurora weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Muziekvereniging Aurora is bedoeld.
Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Muziekvereniging Aurora dan NIETS op.

Steunt u ons?
Shop online en bezoek de SponsorKlikspagina van Muziekvereniging Aurora.

 

Download gratis de SponsorKliks app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

                                  

                                                                                   Klik hier of op de button